Smakprov på Zombie?

6 kommentarer
Kanske har du sett den nya filmen som gick på bio för ett tag sedan, World War Z. Kanske vet du att den också finns som bok (Världskrig Z: En muntlig historik över zombiekriget) och kanske har du redan läst den. Men om inte kanske du vill göra som jag. Ska precis sätta mig och läsa smakprovet på internet HÄR, då boken precis är beställd! (jippie!)
Boken kan du just nu köpa på rea på Adlibris för bara 69 kronor inbunden, men då måste du gå in på den på rätt sätt... 1. Gå till adlibris hemsida, 2. Bläddra med pilarna bland reklamannonserna längst upp på sidan tills du kommer till den där det står "Höstrea! Upp till 60% rabatt" och klicka på denna annons, 3. Här hittar du boken i den översta raden, till rätt pris. Eller också klickar du bara på länken förståss: http://www.adlibris.com/se/bok/varldskrig-z-en-muntlig-historik-over-zombiekriget-9789186629267?campaignId=874e9427-692b-4b14-b625-aa867209cc06.
 
1 felicia:

skriven

sv: jodå funkar bra, vad tycker du? (:

Svar: Har precis börjat, är lite orolig för att det tar så lång tid att granska och någon skrev att den hade förlorat pengar och så. Men det verkar funka hyfsat :)
Jennah

2 Lollee:

skriven

Svar: Tackar!

3 Valeria:

skriven

Ja det var en helt underbar frukost! Åhh vad mysigt ni måste ha haft det. jag själv ska till London om en månad då det är min födelsedag. Har du kanske några tips på ställen som jag absolut måste besöka?
Kram

Svar: Det var det :) oj, vad härligt, du måste längta enormt då! Jodå, jag ska ge några tips som jag själv uppskattade väldigt mycket när vi var där :) London Aquarium var häftigt (ett akvarium där det första man gör är att tvingas kliva över ett glasgolv som det simmar hajar under). Bion som heter BFI Imax måste du kolla in om du gillar film, Storbritanniens största bioduk (och den är stor). Gillar du böcker finns bokaffären Hatchards med fem våningar, och gillar du serietidningar ska du kolla in den lite undangömda affären som heter Gosh!. Hamleys var ett måste för oss. Det är en leksaksaffär på SJU våningar (London tycks bygga allt på höjden, till och med McDonalds verkar fota ha två våningar). Men ha inte allt för känsliga öron där inne. I en sju våningars leksaksaffär finns många högljudda barn kan man lova. Där finns ju inte bara leksaker utan också till exempel spel, coola lampor och modellsatser.
Jennah

4 Emelie:

skriven

Sv; Ja de ska bli underbart att komma bort lite! Åh vad roligt, vart ska ni göra det? :)

Svar: Vi fick det som en present på bröllopet i somras :) någonstans uppe i norrland, var minns jag inte exakt. Svårt att komma ihåg namn på platser när man aldrig varit där, haha :)
Jennah

5 Ella Stork:

skriven

älskar filmen hihi :')

Svar: Den var faktiskt riktigt bra gjord och väl genomarbetad! Kommer lägga upp en recension på den snart.
Jennah

6 marina:

skriven

sv. Jo, jag tycker att det är kul att plocka svamp och gör det gärna, men kände inte för det då det har regnat hela dagarna. :)

Svar: Ja då är det kanske inte så kul att gå i skogen!
Jennah