Tack för alla smakprov

2 kommentarer
Det finns många bokaffärer på nätet - Adlibris, Bokus, Bokia, CDON, med mera. Ofta bjuder de på generösa smakprov på böckerna och på smakprov.se finns många sådana samlade. Det är roligt att surfa runt och kolla bland olika smakprov (en nyupptäckt sysselsättning då jag tidigare bara kollat dem när de råkat finnas till böcker jag sedan tidigare varit intresserad av). Ibland bjuds det på några ynka sidor, och ibland flera långa kapitel, men alltid är det lika trevligt och snällt att de finns över huvudtaget.
   Jag spelar gärna ett demo till ett nytt spel, som man kan ladda ner från Nintendos e-shop eller vad som helst, och min 3DS är fint kryddad med dessa. Epic Mickey: Power of Illusion är ett spel som min 3DS inte hade fått smaka på än om det inte varit för demot jag blev helt fäst vid! Att läsa ett smakprov blir precis samma sak. Det gör tveklöst att jag blir mer sugen på att läsa boken och ingen kan väl någonsin förlora på att det!
   Men framförallt: Tack till alla generösa smakprov på kokböcker! Att man har möjligheten att läsa och följa flera recept utan att köpa böckerna i fråga kan man inte bli annat än glad för. Att få frossa lite i Linda Lomelinos fantastiska tårtor och mattips från vinnarna av Sveriges Mästerkock är aldrig fel. Jag har inte råd att köpa alla fantastiska böcker som finns här i världen, och ofta hamnar de bara på min oskrivna jag-måste-ha-lista utan att någonsin verka ta sig därifrån. Ändå kan jag laga några av dessa fina recept och till skillnad från romaner kan jag - när jag måste - nöja mig med smakprovet.
 
1 J:

skriven

sv
haha japp!

2 Bohista - inredning, diy, konst och livet:

skriven

Vad kul det lät, tack för tipset!

Svar: Tack :)
Jennah